2017-02-24

Vožtuvas, elektros skydinė ir notaras

Šiandien buvo pakeistas atgalinės eigos vožtuvas. Tuo pačiu ir kranas po juo. Kaip santechnikas pasakė "... na, mes kečiam viską ...".

Žinoma, nejau dabar tokį paliksim. Bet ir vėl atsiremiam į tą patį, jei kažkas tvarkingai atliktų savo pareigas ir laiku būt pakeista tarpinė ar kad ir tas pats vožtuvas, dabar nebūtų papildomų išlaidų.



Kai paklausiau apie nuorūkas ir tvarką patalpoje, tai lyg negirdėtų... 0 komentarų. Beje santechnikas minėjo, jog barometrų patikra galioja 4 metus, ir pripažino, kaikurių patikra pasibaigus jau prieš kelis metus ir praktiškai visus reikia keisti.

Pabandė sutvarkyt ir izoliaciją, nors man ir nepatinka kaip tai padaryta. Tiesiog tik, kad uždėt kryželį. Vata pilna vandens, kas mano galva, tikrai ne į naudą. pradės rūdyti, kalkėti, vėl kažkas neatsisuks...


Persiunčiau vaizdelį vienai iš santechnika užsiimančių firmų. Tiesiog noriu komentaro iš specialisto ar čia tokia normali praktika šilumos mazgų remonte ar kažkas vis tik nemoka/nenori atlikti darbo iki galo?


Dar syk buvom užbėgę į elektros skydinę. Pasidariau kelias nuotraukas. Reiks rasti kažką suprantantį ir paklausti kokia būsena čia?








Mano galva ir čia ne pyragai. Pora skilusių saugiklių, styro nuogi laidai vos nesiliečia prie korpuso, duobėj gyvatynas galai ... Aušku, čia ką aš matau. Bandysim gauti specialisto nuomonę.




Šiandien dar paskambinau notarui. Dideliausiai atsiprašė už delsimą, "...atsirado skubių darbų...". Vėl pažadėjo sekančią savaitę būtinai susisiekt. Užtikrino, kad į savaitės galą jau būs viskas patvirtinta.

No comments:

Post a Comment