2017-04-23

Talka

O pradėsiu nuo gėdinimo. Į talką susirinko vaikai, garbaus amžiaus močiutės, mamos, šlubi ir su išvaržom! Visi garsiausi komentatoriai taip ir liko anapus interneto ir toliau matyt ieško kur ir į ką besti smiliumi, kad kas nors sutvarkytų. Būtų smagu, jei kitąsyk besiskųsdami turėtumėte ir sprendimą ar bent jau idėją sprendimui. Visi esam vienodi ir turim tokias pačias galimybes, teises ir pareigas. Ir tikrai dauguma yra smarkesni už močiutes ar trečiokus!

Noriu padėkot visiems, kas neišsigando gaivaus oro ir prisijungė. Nors ir nedaug mūsų susirinko, bet kiemą, medžius apsitvarkėm. Labiausiai paliegusius ir grąsinančius tuoj ką nors užgriūti išpjovėme. Manau kitą pavasarį teks atsikratyt dar dalies tokių pat. Kad neliktų visiškai plynas laukas be pavėsio ir nevirstų tai automobilių parkavimo vieta, rezgiu planą chuliganą rudenį nupirkti ir pasodinti keletą medelių.

1 comment:

  1. Asking questions are truly nice thing if you are not understanding something totally, but this paragraph offers good understanding even.

    ReplyDelete