2017-05-24

Po seminaro

Šiandien buvau Ego Sum organizuotame seminare. 
Susirinko apie 150 interesantų! Kalbėjo poros bendrijų pirmininkai apie savo patirtį ir praktiką ieškant taupymo būdų. Taip pat savivaldybės atstovė apie nuolatinę techninę namo priežiūrą ir tvarkas bei pareigas. Vėlgi priminė, apie atliekamas neeilines patikras, kas ir kaip tikrinama, kaip elgtis kai yra nustatomi nenumatyti privalomi remontai ir panašiai. Pertraukos metu susitikau su Algirdu iš kaimyninės bendrijos :)
Po konferencijos visi gavom po simbolinę pažymą :)
 Po "Viena saskaita" atstovo pristatymo parašiau prašymą įtraukti ir mūsų bendriją į tiekėjų sąrašus. Taigi netrukus gyventojai galės apmokėti vienu ypu ir už kitas paslaugas bendrijai. Bendrijai ši paslauga nemokama (kitaip nei IVPI ar banko teikiamas analogas), tačiau gyventojams pavedimas (kaip ir visur kitur - pašte, perlo terminale, maximoje... ) tai kainuos. Mokant už visas paslaugas per "Vieną saskaitą" tai kainuos 1.01E. Asmeniškai aš jau užsiregistravau ir sekantį mokėjimą darysiu per https://vienasaskaita.lt. Registracija LABAI paprasta. Čia jau jie tikrai pasistengė "nuo dūšios". O ir pati svetainė man pasirodė logiškesnė nei "Mano Gilės".

Taip pat šiandien baigiau su bendrijos sąskaitų atidarymu ir informavau "Vilkpėdės būstą", jog jau gali pervesti sukauptas lėšas. Penktadienį su Arūnu bandysim susitikti su Renata ir perimti dokumentus, raktus.

P.S. Skaitinėdamas apie "Viena saskaita" radau, jog paslaugą galima išbandyti ir jei nepatiks per 6 mėnesius - jie grąžins susijusias išlaidas: https://vienasaskaita.lt/uz-ka-moku-ir-ka-gaunu !

No comments:

Post a Comment