2016-12-11

Stogo liukas

Nepraėjo nė mėnuo ir "Vilkpėdės būstas" toliau krečia analogiškus šposus. Po paskutinio apsilankymo ant stogo su visais darbų vykdytojais ir administratore, parodžiau jiems skylę ant stogo kur renkasi vanduo po izoliacija. Savo liuką męs su tuo pačiu kaimynu Kęstučiu susitvarkėm dar vasarą, užhermetinom, perdažėm, prisisukom spynos ąsas, nusipirkom spyną. Pirmos laiptinės liuką pažadėjo užrakinti "Vilkpėdės būstas". Kaip pamačiau sąskaitą vėl žagtelėjau.

Užsilipu prie liuko pažiūrėt ką padarė. Skaičiuokit varžtus :) nes daugiau nematau kas ten buvo daryta.








 Vieno dalyko nesuprantu, kaip gali administratorė priimti darbus jų net neapžiūrėjusi? O už tokią kainą galima visai naują liuką nupirkti su visais konkolais!

Beje už šiuos darbus vėl gavom naują eilutę:

Klausimas: Kam mums administratorius, jei patys turime viską žiūrėti, remontuotis maža to išsimušinėti savo pinigus ir pirštu baksnoti į problemas? Ar ne administratorius turėtų apeiti ir apžiūrėti visas bėdas, o radus derinti su pirmininku ir siūlyti sprendimo būdus?
Jei taip visi dirbtų, kaip "Vilkpėdės būstas", įsivaizduokit tik! Atvažiuoji į auto servisą su golfuku pasikeist kaladėlių, o jums išstato sąskaitą kaip už gerą mesrą, maža to kaladėlės tos pačios, tik nudažytos juodai. Arba sakot, "man pečiukas nešyla", o jie jums atlieka tyrimus/matavimus, dirba visą dieną du meistrai prie to, galiausiai gražina automobilį ir sako "viską sutvarkėm, 170E, dabar bus gerai". Pasižiūrit - ant priekinių grotelių kartono gabalas prisuktas... Taip, tai irgi sprendimas, bet jis nekainuoja tiek ir nepašalina pačio problemos. Bandau įsivaizduoti kiek kainuotų jei jie vis tik būtų pasiūlę iškelti kaminėlius dar per metrą, kas mano manymu tikrai išspręstų problemą.

Papildymas 2017.01.06, kai jau lauke pradėjo normalus šaltukas spausti. Lauke apie -12*. Va čia temperatūra mano pakabinamoj virtuvės spintelėj. Įdėjau termometrą ir uždaręs palikau valandai.

Turėtų matytis kondensatas ant sienelės. Manau visas tas kartonas iš anos pusės bus supelijęs. Workaround - išimu indus ir palieku spinteles praviras, kad kažkiek oras cirkuliuotų.

No comments:

Post a Comment