2017-01-09

Ir kuo čia kvepia?

Visų pirma noriu padėkot kaimynams Rimai ir Valentinui, kurie greit sureagavo ir pagelbėjo sutvarkyt "nulūžusį" kraną šiukšlių konteinerio patalpoj.



Krano paskirtis nelabai aiški, manau artimiausiu laiku tuos vamzdžius apskritai reiks nupjaut arba padaryt taip, kad niekas daugiau "netyčia" nenulaužtų.

Rašau tarp kabučių, nes pradžioj abu patikėjom, kad kranas galėjo ir netyčia nulūžti. Jis stovi gan aukštai, bet stumiant konteinerį jo dangtis kabinasi už krano. Galbūt kai vežė šiukšles užkabino, o tik dabar jis galutinai nukrito ir pasipylė karšto vandens srovė.



Kai sutaisėm ir vėl paleidom vandenį (jei kam įdomu, kranai vandeniui užsukti yra rūsyje tiesiai po vaizdo kamera) pasigirdo čiurlenimas lauke. Pasirodo mes dar turim kraną ir laukę! Paskirtis irgi nelabai aiški. Nežinau kaip jūs, bet aš stebuklais netikiu. Nors ką gali žinot, gal čia tiesiog sutapimas? Atsidarę dureles pamatėm, kad kranas ten nesugedęs, o paprasčiausiai atsuktas! Ir panašu, kad tai nutiko vienu metu, nes tiek konteinerinėj, tiek lauke bala buvo panaši. Gal čia šaltis ar vėjas kranus sukioja?

Neseniai gavau gan keistą skambutį. Nesijaudinkit, tikrai niekam NEVIEŠINSIU nuo ko jis buvo, nebent patys kažkaip išsiduosit:) Pradžioj lyg ir su nekaltais klausimais, po to pagyrimais, dar vėliau su bandymais kažką įtikinti, keistais pareiškimais... Ir še tau, kad nori šiandien pirmoji "avarija".

Taigi, ryt po darbo į registrų centrą po to į "MokiVeži". Nupirksiu tris akles (dvi į konteinerinę, vieną tam lauko kranui) ir mes dar pažiūrėsim ar jos moka pačios nulipt nuo sriegio ar ne? Gal tuo pačiu išspręsim ir pamato drėkimo problemą II-oje laiptinėj? Gal ten apskritai nieko daryt nereik? Juk nuo to laiko kai užregistravom šitą "bėdą" Vilkpėdės būste daugiau pamatas ir nebedrėko, nors ir lijo po to tikrai nekartą ir daug.





Dar syk AČIŪ neabejingiems 33 buto kaimynams!!

P.S. O kameras perimetrui aš jau savo lėšomis suorganizuosiu kada nors...

No comments:

Post a Comment